Gratis fragt på alle ordrer
Lynhurtig levering
Sikker betaling
Hugo Boss
Resteröds
JBS
Bjørn Borg
Stonemen
Muchachomalo
CR7 Underwear
Claudio
Armani
XPOOOS
e-mærket
Gratis fragt på alle ordrer
Lynhurtig levering
Sikker betaling

OM UNDERDRENGE.DK


Baggrund

Underdrenge.dk ApS er en internetbaseret virksomhed, der blev etableret i år 2012 med alt inden for undertøj til mænd; boksershorts, t-shirts, tank-tops mv. Vi er specialister i tøj og lægger stor vægt på at yde en god kundeservice. Vi bestræber os derfor på at give dig som kunde den bedste og mest personlige service.

Kvalitetsprodukter til den rigtige pris
Vores webshop servicerer dagligt kunder fra hele Danmark. Grundet et solidt netværk af kvalitetsleverandører kan vi sikre høj kvalitet i alle vores produkter samt fornuftige priser. Vi sørger desuden altid for at være på forkant med nye trends og tendenser. Sortimentet af boksershorts og herreundertøj generelt bliver hele tiden udvidet og revurderet. Det betyder, at du altid vil finde de bedste og mest aktuelle varer hos os.

Personlig, professionel og hurtig support
Da vi har mere end 30 års erfaring i den fysiske tøjbranche, ved vi, at der ikke er to kunder, der er ens eller har samme behov. Derfor er al vejledning skræddersyet. Vores erfaring fra tøjbranchen og kendskab til vores produkter betyder, at vi nemt og hurtigt kan finde den løsning, der passer perfekt til dine behov. Vi bestræber os derfor på at besvare alle e-mails inden for få timer, og du er til hver en tid velkommen til at kontakte os pr. telefon også.

Kundeservice betyder meget for os, og vi søger derfor  at efterkomme følgende punkter:

 

Vi ser frem til at kunne servicere dig og håber, at Underdrenge.dk fremadrettet vil være din foretrukne leverandør af boksershorts og andet kvalitetsundertøj.


Mange hilsner og på gensyn

Lars Falk

 

Fysiskbutik

(Billede fra vores fysiske butik)

Hjælp